Saturday, August 1, 2015

Diaspora daca iti iubeste tara ajuta-ne s-o scapam de hoti

In acest si intr-un alt document va voi vorbi de o serie de abuzuri la care diaspora este victima, probleme care-i afecteaza si despre  sute de milioane de euro pe care milioane de romani care se afla in strainante ar  putea castiga  sub forma de venit de 700 -1700 pe langa salariu. Din pacate sunt tocati de o maniera nepermisa de anumite grupurile de interese din Romania in complicitate cu alte din diverse tari unde muncesc romanii. Avand in vedere ca in momentul in care  am inceput sa vorbesc  despre astfel de neregurili, am fost cenzurat, amenintat, etc de catre cei care se aflau cu musca pe caciula. Atunci am decis sa scriu acest document si un alt document pentru a  atrage atentia opinia publica despre astfel de neregurili in asa fel incat autoritatile romane sa poata autosesiza. Pana atunci  doresc sa informez pe cei din diaspora despre urmatoarea


Diaspora, sa nu uiti! Romania este tara unde la un moment dat copii tai poate sa doreasca sa traiasca. Diaspora! nu ai voie sa uiti milioanele de romani care se afla in strainatate  nu au plecat de buna voie
ci au fost obligati sa is paraseasca tara sa lasa in urma prietenii, familia si celor dragi  din cauza celor care  din pacate guverneaza Romania si o face in propriul interes si in complicitate cu alte forte oculte care contribuie la jefuirea ei.

Sute de milioane de euro care are putea ajunge la diaspora sub forma de venit pe langa salariul, ajunge  in buzunarele unor grupuri de interes ,iar diaspora sta nepasator si nu face nimic.
cine si cum cheltuieste bani respectiv 
Pe langa acest lucru exista o serie de alte probleme pe care diaspora stie ca aftecteaza in mod grav viata lor copii, familia si celor dragi, dar nu ia nici un fel de atitudine, macar pentru a descuraja cei care creaza astfel de probleme sau comite abuzurile respective sa se opreasca.



Din cauza gravitate unei astfel de situatie, daca ti la copii si familia ta, nu ai voie sa stai de pe margine sa traiesti intr-o o maniera egoista, sa te gandesti doar la tine si sa lasi pe copii si nepoti tai sa fie cei care vor  sa se chinuie  sa  faca ceea ce esti obligat sa faci acum.

Daca stii ca tara unde copii si nepoti tai pot decide sa traieasca la un moment dat este jefuita si batjocorita nu ai voie sa stai de o parte si sa lasi astfel de probleme si nenorociri ca sa fie rezolvate de ei.

SUTE DE MILIOANE DE EURO CARE POT AJUNGE LA DIASPORA SUB FORMA UNUI VENIT PE LANGA SALARIUL SUNT TOCATI DE ANUMITE GRUPURI DE INTERES

Ca sa puteti intelege de unde vine acele milioane de euro care are putea ajunge la diaspora sub forma de un venit pe langa salariul  de 700-1700 euro, o sa va invit sa imaginati un rezervor de lichid care trebuie umplut. In acest scop vom avea doua situatii

1) La una dintre ele vom impinge lichid dintr-o parte in alta precum stupid people si fiind ca volum va fi acelasi, indiferent de valuri care se vor forma, nu vom rezolva problema Din pacate acest este modul  in  care  se fac admnistratie locala in Romania.

2) In cealalta situatie, pentru a umple rezervorul respectiv vom deschide cel putin 5 robinete din afara si vom rezolva problema.

Cu alte cuvinte, Romania pentru a se putea dezvolta trebuie sa obtina veniturile de la cel putin 5 surse de veniturile externe.

Avand in vedere ca Romania are o diaspora foarte numeroase Romanii pot sa fiu platit din fondurile ai UE pentru a promova  cu ajutor contul lor de facebook ,in timpul lor liber ,

  produsele turistice ,oportunitati de afaceri ,evenimente de transfer de know how ,program de studii a unor institutile de invatamant din Romania etc.
Avand in vedere interes pe care acest subiect il a trezit in randul Romanilor din diaspora voi reveni pentru a prezenta mai multe informatie despre acest subiect.

CATEVA ADEVARURI CARE  AU DERANAJAT-O PE DOAMNA CORINA MARTIN ?

1) Inca din luna martie 2013 Romania a primit statutul de tara gazda a capitalei europene a tineretului .Avand in vedere ca atunci cand UE ofera unei tari un astfel de statut, toate destinatiile turistice au obligatia ca timp de 2 ani de la data nominalizarii sa valorifice la maxim o astfel de oportunitate atunci ...
Din pacate nu s-a facut nimic in acest sens iar Romania si mai ales regiunea Constanta si Litoralul au avut pierdere de zeci de milioane de euro si continua sa aiba pierdere2)  Doamna Corina Martin  si cei care administreaza taxa de  promovare a turismului la Mamaia , aveau obligatia sa foloseasca o parte din banii proveniti din taxa de promovare ca fondul de cofinantare  pentru acesare fonduri in vedere promovare turism de pe litoral in Turcia deoarece Uniunea Europeana aloca cu prioritate fondurile pentru activitati economice care poate atrage venituri din afara spatiului comunitar

3) Modul in care doamna Corina Martin  si cei care administreaza taxa de  promovare a turismului la Mamaia au folosit taxa  de promovare a turismului a  fosta ineficienta  si nu a ajutat pe hotelieri deoarece evenimentele ce au fost organizate pana acum in lunile iulie si pana de praznicul Adormirii Maicii Domnului au atras un anumit numar de curiosi insa findca in perioada respectiva hotelierii  nu aveau locuri de cazare disponibile iar miile de curiosi care au sosit la Mamaia au dus banii de cazare in economia subterana.
4) Doamna Corina si cei care admnistreaza taxa de  promovare a turismului la Mamaia trebuie sa stie  ca a mai ramas putina vreme pana la data de 31 Decembrie 2015 cand Romania va pierde calitate de tara gazda a capitalei Europene a tineretului , si ca trebuie facut cele necesare ca regiunea Constanta si Litoralul sa atraga un numar mare de turisti in diverse weekenduri din luna august si septembrie
5) Modul in care doamna Corina Martin  si cei care administreaza taxa de  promovare a turismului la Mamaia, au folosit taxa  de promovare a turismului total incorect si nu au oferit posibilitati egale pentru agentii economici deoarece majoritatea evenimentelor  sunt  organizate  in zona Cazinou-ului, exact acolo unde nu trebuie deoarece  deja ne apropiem de luna august si pana de Sfanta Maria va fi o zona intens circulata.







No comments:

Post a Comment