Wednesday, July 8, 2015

Se caută proiecte de promovare pentru stațiunea Mamaia

 

Se caută proiecte de promovare pentru stațiunea Mamaia
 In cele ce urmeaza va prezint  un document ce a fot publicat decatre ziarul Telegraf imediat dupa ce eu Alberto Rodrigues am demonstrat ca modul in care se promoveaza turism la Mamaia incurajeaza economia subteranea si multe alte lucrurile de care va trebuie sa tine cont autoritatile Romane competente 

Asociația Litoral - Delta Dunării (ALDD) reamintește tuturor operatorilor economici sau persoanelor fizice care au idei de promovare a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță că pot depune proiectele până pe 3 iulie, la sediul Asociației (stație pornire Telegondolă).

De asemenea, proiectele pot fi trimise și prin e-mail, la adresa office@asociația-litoral.ro. Proiectele cele mai bune vor ajunge să fie implementate din taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Sat Vacanță.

Din sumele încasate cu titlu de taxă pentru promovarea turismului în staţiunea Mamaia - Sat Vacanţă, un procent de 80% este virat către ALDD, în vederea finanţării activităţilor destinate exclusiv promovării, restul rămânând la bugetul local. Pentru dezbaterea şi avizarea proiectelor depuse la Asociaţia Litoral - Delta Dunării, Adunarea Generală a ALDD a hotărât înfiinţarea unei Comisii de monitorizare a fondurilor ce provin din taxa de promovare, Comisie din care fac parte reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Asociaţiei Patronale Mamaia, Asociaţiei Cluburilor din Mamaia, ALDD şi Primăriei Constanţa. Membrii Comisiei de monitorizare a fondurilor ce provin din taxa de promovare derulează periodic întâlniri şi dezbateri la care invită hotelierii, proprietarii de cluburi, agenţii economici care plătesc taxa de promovare. Într-o astfel de întâlnire se va stabili ce proiecte de promovare depuse la ALDD vor fi implementate pentru stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.

No comments:

Post a Comment